Kosheen, în concert în Piața Victoriei. La Timișoara Street Carnival

kosheen

foto: Kosheen

Trei festivaluri într-unul singur, în zona pietonală. Timișoara Street Carnival are loc în acest weekend și propune localnicilor și turiștilor o experiență interesantă. Aceasta include și mai multe concerte, inclusiv cu britanicii de la Kosheen, care revin la Timișoara după patru ani.

„Cel mai vibrant carnaval de street food se întoarce cu forțe proaspete în Capitala Europeană a Culturii în 2023! O ediție specială, în care se reunesc în inima Timișoarei cele mai iubite evenimente de street food: Food Truck Festival, Gourmet Festival și Dulce by Street Food Festival” – așa sună anunțul organizatorilor, pentru evenimentul care va avea loc în perioada 19 – 21 mai.

Pofticioșii vor avea parte de o adevărată paradă a preparatelor stradale locale și internaționale, dar și de muzică live. Totul, într-un carusel de momente memorabile.

Scena principală va fi amplasată în Piața Victoriei, unde sunt programate trei concerte. Vineri e Kosheen, sâmbătă – Waldeck | Golan hybrid, iar duminică – Om la lună. În Piața Libertății vor fi DJ CS84 și Fu(n)king with the 90s. Intrarea este liberă.

Kosheen, trupă înființată la Bristol, în 1999, înseamnă Sian Evans, Markee Ledge și Darren Decoder. În 2019, ei au fost la Timișoara, und au susținut un concert la ultima ediție a Revolution Festival.

About Post Author