26 ianuarie 2021

KiK deschide un nou magazin la Timișoara. Urmează încă două, până la sfârșitul anului

kik

KiK România continuă să se dezvolte în vestul țării. Luna decembrie a însemnat deschiderea unui nou magazin în Timișoara și urmează încă două. În total, retailerul german va avea, până la finele anului, în Timișoara, șase magazine.

„Prin inaugurarea magazinului situat în Calea Aradului nr. 58, KiK România continuă să se integreze în viața comunității din Timișoara (…) Clienții vor avea oferte personalizate și reduceri la produsele preferate pe tot parcursul lunii decembrie. Este vorba despre îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, decorațiuni interioare, cosmetice, jucării, papetărie și produse pentru animalele de companie la prețuri accesibile”, spune Raluca Harmann, director general, KiK România.

Magazinul KiK din Calea Aradului este magazinul numărul 50 din rețeaua din România. El va fi deschis în 5 decembrie și va funcționa după următorul program: de luni până sâmbătă, orele 9 și 21, iar duminica, orele 9 – 20. Până la finalul anului, planul de expansiune al KiK România include încă două magazine care se vor deschide în Giroc și Dumbrăvița.

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania și operează, în prezent, aproximativ 3.800 de magazine în Europa, dintre care peste 2.600 sunt în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia, Bulgaria și din 2018, și în România.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: