Kempes, în concert la Timișoara

kempes

Un eveniment care nu trebuie ratat dacă sunteți fani rock are loc sâmbătă, în club Capcana. Legendarul Ovidiu „Kempes” Ioncu și trupa sa susțin un concert de zile mari.

Trupa Kempes revine, pe final de octombrie, în clubul Capcana. Se anunță un concert live de heavy metal românesc de înaltă clasă. Nici n-are cum să fie altfel, când protagonistul este nimeni altul decât Ovidiu Kempes Ioncu. „În perioada 1989-2003 a contribuit definitiv la creșterea și succesul trupei Cargo, fiind recunoscut de toți iubitorii de muzică rock pentru vocea sa puternică și mare cât o catedrală”, spun organizatorii.

Nici destinul agitat al lui Kempes, nici plecarea sa peste mări și țări nu au reușit însă să-l țină departe de muzică. După revenirea în țară, el a înregistrat albumul „Regăsire”, lansat în 2015. Vocea lui Kempes continuă să încânte și astăzi rockerii din România. Biletele pentru concertul de sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20, pot fi cumpărate în pre-sale, cu 45 de lei, de aici. În seara concertului, prețul este de 50 de lei. Copiii până la 8 ani au intrare gratuită.