Invitație la dans, cu André Rieu

André Rieu

Dacă vi s-a făcut dor de un spectacol interesant, filmat integral într-un oraș de poveste, nu ratați întâlnirea cu André Rieu. E „Invitație la dans” și o puteți onora miercuri, 28 august.

Concertele anuale ale lui André Rieu de la Maastricht atrag spectatori din toată lumea. Piața medievală a orașului este transformată în scenă și pregătiți-vă pentru o experiență plină de umor, distracție și emoție. Nopțile de vară sunt făcute pentru dans, iar aceasta este o petrecere pe care nu trebuie să o pierdeți.

Miercuri, 28 august, de la ora 20, D’Stars prezintă, la Sala Capitol, concertul de vară de la Maastricht, intitulat „Invitație la dans”. Alăturați-vă lui André Rieu, orchestrei sale Johann Strauss, sopranelor de clasă mondială, trio-ului Platin Tenors și invitaților speciali pentru o experiență cinematografică magică.

Concertul va fi subtitrat în limba română, și are o durată de 3 ore, cu o pauză inclusă. Biletele costă 45 lei și pot fi cumpărate de la casieria Sălii Capitol, de luni până vineri, în intervalul orar 9-13. În ziua concertului, biletele se vând începând cu ora 19.

About Post Author