Într-o lună se va circula pe patru benzi pe DJ 691, prin Dumbrăvița, spre Autostrada A1

DJ 691

Într-o lună, cel târziu, se va circula pe patru benzi de la Timișoara spre Autostrada A1, prin Dumbrăvița, pe DJ 691. Asta susține președintele CJ, Alin Nica, potrivit căruia șantierul avansează în ritm susținut.

„La Consiliul Județean Timiș ne ținem de promisiuni! DJ691, drum județean foarte important atât pentru Timișoara, cât și pentru localitățile riverane, este lărgit la patru benzi, la primul strat de asfalt. Până în 15 decembrie, poate chiar mai repede dacă vremea ne permite, vom da drumul circulației la patru benzi între Timișoara și Autostrada A1, în condiții de șantier doar acolo unde va fi cazul”, a anunțat, miercuri, președintele CJ, Alin Nica.

Nica spun că se avansează „intens” la intersecții și borduri, precum și la semnalizarea rutieră, acolo unde lucrările sunt finalizate.

„La calea ferată se lucrează zi-lumină, iar până la finalul săptămânii se va circula normal pe partea finalizată, tronsonul doi fiind marcat și funcțional”, a mai afirmat Nica.

Șantierul de pe DJ 691 a fost împărțit de administrația Nica în două tronsoane. Au fost făcute două licitații, care au fost câștigate de Strabag. Pe tronsonul de la Centura Timișoarei spre A1 a început lucrul în primăvară. Bucata cealaltă, prin Dumbrăvița, a fost însă cu probleme, din cauza stâlpilor de troleibuz. Aceștia au fost, în sfârșit, relocați.

About Post Author