Intersecția Calea Torontalului – str. Liege, închisă până duminică seară

Calea Torontalului

În Calea Torontalului, în zona intersecției cu strada Liege, se fac lucrări de modernizare a rețelelor de apă și canalizare. Intervenția este derulată de Aquatim SA, fiind cuprinsă în contractul de modernizare a rețelei de apă și canalizare Timișoara Nord.

În aceste condiții, pentru siguranța cetățenilor și derularea lucrărilor în condiții optime, la solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație a aprobat închiderea temporară a traficului rutier pentru perioada 22 septembrie, ora 20 – 24 septembrie, ora 17, a intersecției Calea Torontalului cu strada Liege.

În această zonă se vor realiza racordurile dintre conducta nouă de fontă și cea existentă din oțel de pe str. Liege. În urma intervenției, cetățenii de pe Calea Torontalului vor fi alimentați cu apă din conducta nou instalată și vor avea debit și presiune mai bune la robinet.

Aquatim are în derulare un proiect european pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare pe 92 de străzi din Timișoara. Proiectul include lucrări de reabilitare la Uzina de Apă Bega, precum și realizarea unui sistem nou de valorificare a nămolului de la Stația de Epurare. Valoarea totală a lucrărilor finanțate din bani europeni este de peste 60 de milioane de euro.

About Post Author