5 iunie 2020

Înghesuială la angajare la Spitalul CF Timișoara. După demisiile de la începutul săptămânii

spitalul cf

E concurență pe posturile lăsate libere, la Spitalul CF, de cele zece asistente și trei infirmiere care și-au dat demisia. S-au înscris deja 17 doritori și perioada de depunere a dosarelor încă nu s-a terminat.

În 31 martie, Spitalul CF Timișoara, spital-suport pentru pacienții Covid-19 pozitivi, rămânea fără zece asistente și trei infirmiere. Acestea și-au dat demisia invocând, în principiu, teama de coronavirus. În spital nu ajunsese niciun pacient infectat, fiind preluați doar pacienții non-Covid-19 de la „Victor Babeș”. Când spitalul de boli infecțioase va fi însă plin, pacienții infectați vor fi aduși la Spitalul CF.

Potrivit unui ordin al ministrului Sănătății, în Timiș, spitale-suport pentru pacienții testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 sunt Spitalul CF 2 Timișoara, Spitalul Municipal Timișoara și Spitalul Municipal din Lugoj. Maternitatea desemnată pentru Covid-19 este Maternitatea Bega. Spitalul Clinic Județean de Urgență este unitate de dializă pentru cazuri grave și critice

Ca să nu rămână descoperit, Spitalul CF a dat drumul unui anunț de angajare. „Având în vedere situația actuală privind pandemia Covid-19 și solicitările de demisie ale personalului medical și auxiliar, respectiv 10 asistente medicale și 3 infirmiere, Spitalul Clinic C.F. Timișoara angajează fără concurs, pe o perioadă determinată de șase luni, conform prevederilor art. 6, cap. III, din Decretul nr. 195/16.03.2020, 10 asistenți medicali și 3 infirmiere”, se arată în anunțul de angajare publicat la 1 aprilie.

În numai o zi au fost depuse 17 dosare. Iar perioada de înscriere se termină doar vineri, 3 aprilie. „Numărul dosarelor depășește numărul posturilor. În aceste condiții se va face o comisie la nivel de spital. Cifrele sunt în dinamică, pot fi depuse în continuare dosare”, spune Marius Ciprian Olaru, directorul Spitalului CF Timișoara.

3 thoughts on “Înghesuială la angajare la Spitalul CF Timișoara. După demisiile de la începutul săptămânii

    1. Care au plecat nu ar mai trebui angajați niciunde! Ceea ce au făcut acești oameni este comparabil cu dezertarea!!!! Dezertori merg în tribunalul militar, asa ar trb sa se întâmple si cu aceste persoane

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: