Încă o săptămână pentru depunere de proiecte pe buget participativ la CJ Timiș

Dacă aveți idei care ar putea îmbunătăți viața comunității, puneți-le pe hârtie și ele ar putea deveni realitate. CJ Timiș are de dat un milion de lei pentru buget participativ, iar propunerile sunt așteptate până în 25 mai.

buget participativ

Numai 10 proiecte au fost depuse până acum pe bugetul participativ de la CJ Timiș. Acestea sunt din domenii precum protecția și refacerea mediului, IT, sport, poduri și drumuri publice sau educație. Valoare estimată a acestora se situează între 24.000 și 500.000 lei.

Dacă aveți idei care pot face mai bună viața comunității căreia îi aparțineți, încă le puteți depune la finanțare. Toate informații despre cum puteți face acest lucru se găsesc aici.

Proiectele care vor fi depuse până în 25 mai și declarate eligibile vor intra apoi, pe aceeași platformă, în procesul de votare. Cele câștigătoare vor fi selectate în ordinea numărului de voturi, indiferent de domeniul din care fac parte, până la epuizarea sumei prevăzute. Ele vor fi incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al CJ și implementate de aparatul de specialitate al instituției.

About Post Author