Încă o licitație, pe bani mai mulți, pentru parcarea de lângă Parcul Civic. Prima, anulată pentru abateri

parcare

sursa foto: www.banatulmeu.ro

Timpark mai încearcă o dată. Caută iar firmă care să se ocupe de „servicii de proiectare, faza SF + PT + DDE + DTAC + DTOE, în vederea realizării obiectivului de investiții «Parcare multinivel Cetate»”. Prima licitație, cu trei oferte, a fost anulată pe motiv de „abateri grave”. Între timp, a crescut mult și suma oferită.

La sfârșitul primăverii, Serviciul public Timpark a scos la licitație contractul pentru „servicii de proiectare, faza SF + PT + DDE + DTAC + DTOE, în vederea realizării obiectivului de investiții «Parcare multinivel Cetate»”. Acest contract se referă, de fapt, la toată documentația care va sta la baza viitoarei parcări supratajate de lângă Parcul Civic. Aceasta ar urma să aibă cel puțin 250 de locuri și va avea sistem inteligent de monitorizare a locurilor libere și ticketing.

Suma maximă oferită era de aproape 550.000 de lei, cu TVA, iar „termenul de prestare a serviciilor este de 440 zile de la emiterea ordinului de începere”. Au fost primite trei oferte, dar… surpriză. În luna august, procedura a fost anulată.

Acum, Timpark încearcă din nou. A scos din nou procedura în SEAP, de această dată pentru o sumă maximă de 799.998 lei, cu TVA, adică peste 160.000 euro. Ofertele pot fi depuse până în 23 noiembrie.

La începutul anului, parcarea din spatele magazinului Bega a reintrat în domeniul public, după ce Primăria Timișoara a câștigat definitiv, la Înalta Curte de Casație și Justiție, procesul pentru acest teren, început în urmă cu mai mulți ani.

About Post Author