IKEA Timișoara se deschide la începutul lunii iunie

ikea

IKEA a stabilit data deschiderii magazinului de la Timișoara, pentru data de 8 iunie. Est al treilea magazin din România și primul din vestul țării și a fost construit în urma unei investiții de peste 60 de milioane de euro.

Magazinul de la marginea Timișoarei va fi „cel mai sustenabil magazin IKEA din Europa de sud-est (IKEA SEE) atât prin standardele de construcție, cât și prin operațiunile de business”.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă”, spune Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Magazinul are o suprafață de 26.000 de metri pătrați, iar șantierul a început în noiembrie 2021. Întregul complex se va întinde pe 8 hectare. Clienții vor găsi aici peste 8.300 de produse de amenajare a locuinței. Compania suedeză a avut probleme în a găsi angajați pentru noul magazin și a fost ținta mai multor comentarii negative, din cauza nivelului salarial și a condițiilor pe care le oferă personalului.

About Post Author