IKEA Timișoara a împlinit un an. Un milion de vizitatori, un milion de… chifteluțe

ikea

IKEA Timișoara sărbătorește un an de la deschidere. De atunci, au fost vândute peste 4 milioane de produse, iar sâmbătă, 15 iunie, vizitatorii vor avea parte de reduceri exclusive și surprize. Săptămâna viitoare e IKEA Play Days Camp, un eveniment dedicat celor mici.

Magazinul IKEA Timișoara a fost deschis în 8 iunie, după o investiție de 60 de milioane de euro. Desemnat cel mai sustenabil magazin IKEA din sud-estul Europei, el a întâmpinat peste un milion de vizitatori, care au descoperit mii de produse de amenajare a locuinței, cu design, funcționalitate și calitate deosebite, la prețuri accesibile.

Datele arată că, în primele 12 luni, magazinul a vândut peste patru milioane de produse, a înregistrat 792.223 de tranzacții și aproximativ 35.500 de comenzi online. În primul an de IKEA Timișoara, s-au înregistrat 68.000 noi membri IKEA Family.

„Dacă aș putea rezuma în câteva cuvinte acest prim an, ar fi: experiență fantastică pentru clienți, spirit de echipă extraordinar și implicare continuă în comunitate. Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat. Ne-am ținut promisiunea de a oferi clienților experiența unică IKEA, acces mai ușor la cele mai iubite produse ale mărcii, precum și servicii de planificare în magazin și online care sprijină clienții în proiectarea soluțiilor personalizate. Așteptăm să sărbătorim împreună cu clienții noștri acest moment aniversar”, a transmis Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Aniversare și pentru adulți, și pentru copii

Restaurantul Suedez IKEA a vândut peste un milion de chifteluțe vândute și mai mult de 300.000 de hotdogi. De asemenea, aproximativ 30.000 de produse au primit o nouă șansă la viață la Atelierul de Circularitate, unde cei care doresc să adopte un mod de viață mai sustenabil pot alege produse din zona de expunere a magazinului, mobilier final de gamă, dar și articole returnate sau cu mici imperfecțiuni.

Sâmbătă, 15 iunie, vizitatorii se vor bucura de reduceri exclusive pentru o selecție de produse de mobilier de exterior, cadouri surpriză și articole cu preț redus la Atelierul de Circularitate. Clienții pot pleca cu o poză amintire alături de familie și prieteni, pot participa la activități interactive distractive, concursuri și pictură pe față pentru cei mici, în timp ce se bucură de delicatesele suedeze în restaurantul IKEA.

Festivitățile vor continua între 20 și 22 iunie, cu IKEA Play Days Camp. Copiii se vor întâlni cu supereroii Itsy-Bitsy și mascota IKEA, Fablr. Andra Gogan va găzdui un concert VIP live special, programat pentru 20 iunie, orele 17,30 – 19,30. Programul actualizat este disponibil AICI.

About Post Author