Heritage of Timișoara caută voluntari. Povestea continuă și în 2021

Heritage of Timișoara

Îți iubești orașul și vrei să-i afli poveștile? Acum poți face parte dintr-o echipă care exact cu asta se ocupă. Heritage of Timișoara / HoT caută și în acest an voluntari.

Heritage of Timișoara este un proiect de intervenție culturală în cartierele istorice ale Timișoarei, inițiat de Asociația Prin Banat. El încurajează turismul cultural, dar, în același timp, încearcă să-i facă pe timișoreni să înțeleagă cât de important este patrimoniul orașului lor. Început în 2017 în cartierul Fabric, proiectul a continuat cu Iosefin, apoi cu Elisabetin, iar în 2020 a fost rândul cartierului Cetate.

„În 2021, te invităm să ni te alături și să ne ajuți să punem la cale o ediție specială a proiectului, care va dezvălui noi perspective asupra patrimoniului cultural timișoarean. Se numește Heritage of Timișoara: Architects. Căutăm persoane (peste 13 ani) pasionate de patrimoniul cultural timișorean (și nu, numai), comunicative, deschise, cu atenție sporită la detalii și atitudine pozitivă. Nu e obligatoriu, dar reprezintă un plus dacă ai pregătire în domenii precum arhitectura, istorie, antropologie, IT, comunicare & relații publice, fotografie, video”, transmit cei de la HoT.

Trebuie să completezi, până în 20 februarie, acest formular de înscriere. În 21 februarie vei primi un răspuns. Dacă ai întrebări, poți scrie oricând aici și vei primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

About Post Author