Hărți turistice de 14.000 de euro, făcute de CJ Timiș. Sunt 6 propuneri de trasee

hărți

Plimbare cu căruța, în zona Margina, din Timiș.

Șase trasee turistice în județul Timiș, cu hărțile aferente, în format fizic și electronic. CJ Timiș a contractat o firmă din Cluj, care să se ocupe de realizarea acestora. Plătește pentru asta aproape 14.000 de euro, fără TVA.

CJ Timiș a încheiat un contract cu SC Schubert & Frantzke SRL, din Cluj, pentru realizarea hărților traseelor turistice din județ, în format digital și fizic. „Harta cuprinde șase propuneri de trasee turistice în județul Timiș, descrierea obiectivelor turistice aferente traseelor, opțiuni pentru servirea mesei sau cazare, posibilități de agrement, precum și alțe informații regăsite în textele furnizate de către Achizitor”, scrie în descrierea achiziției.

Harta va fi realizată la scara 1 : 205.000 și va conține trasee, puncte atinse pe rută, nivel de dificultate, timpi de parcurgere, legendă, descrieri, fotografii, obiective turistice. CJ va oferi atât textele, cât și fotografiile. Textul va fi tipărit în română și engleză, cu traducerea asigurată de furnizor. Vor fi tipărite 10.000 de exemplare.

În ceea ce privește harta digitală, aceasta va avea un meniu integrat personalizat, cu trasee, listă de obiective și de opțiuni pentru masă sau cazare. „Formatul digital al hărții va avea optimizări pentru PC/ Telefon/ Tabletă / VR și funcție editare/ actualizări ulterioare”, se precizează în aceeași documentație.

Care sunt traseele

Cele șase trasee turistice propuse de CJ sunt următoarele, cu mențiunea că detaliile legate de obiectivele punctuale care vor fi recomandate încă nu au fost stabilite integral:

  • Traseul 1 – Timișoara – Lugoj – Cetatea Jdioara – Cascada Cornet – Lacul Surduc – Muzeul Traian Vuia
  • Traseul 2 – Timișoara – Jimbolia – Lenauheim – Lovrin
  • Traseul 3 – Timișoara – Satchinez – Sânnicolau Mare – Dudeștii Vechi
  • Traseul 4 – Timișoara – Pișchia – Murani – Charlottenburg – Buzad
  • Traseul 5– Timișoara – Margina – Transluncani – Cascada Sopot
  • Traseul 6 – Timișoara – Parcul Dendrologic Bazoș – Buziaș – Cramele Silagiu

Suma plătită pentru aceste hărți va fi de 67.500 lei, fără TVA. SC Schubert & Frantzke SRL are mai multe contracte cu primăriile din Timiș, pentru diverse activități. Pentru Primăria Ciacova, de exemplu, va elabora registrul local al spațiilor verzi, contra sumei de 118.000 lei, fără TVA. Anul trecut, pentru Primăria Giroc, s-a ocupat de „servicii transfer date străzi pentru maxim 9.000 de numere de casă în RENNS (Registrul Electronic Național de Nomenclatură Stradală)”, iar pentru Moșnița Nouă, de „preluare și transfer date în RENNS”.

About Post Author