Harababura Vintage Fair, la o nouă ediție

harababura vintage fair

A șaptea ediție de Harababura Vintage Fair are loc la finele săptămânii. Curioșii vor putea vedea creațiile a aproximativ 30 de artiștii, din diferite medii. Intrarea este liberă.

Harababura Vintage Fair înseamnă design contemporan, vestimentar, ceramică, ilustrație, dar și cultură vintage, muzică și târg de viniluri. Ediția a șaptea a târgului are loc în 13 și 14 mai, orele 12 – 20, la Centrul de Proiecte de pe strada Vasile Alecsandri.

Printre expozanți se numără Alexandru Ghencea, Ame Ceramics, Atelierul de lemn, Boobie Love, Ceramiceanu, Colțul Boho, Corina Marină Ceramics, Cusut cu meșteșug, Daliana Pavel, De la Irina, Gala MDVTM, Gruni, L’arlesienne, Mă ghindesc la tine, Ocru Studio, Pur Clothing, Sabine, Simo’s Ceramics, Smoosh, Teodora Moț, Undashapes, Woodescu, Zakali și alții.

De asemenea, vor fi prezentate colecții ale studenților programului Modă și Design Vestimentar de la Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest. Ei propun un proiect de slow fashion, pentru a trage un semnal de alarmă asupra supraproducției, fenomen care domină industria vestimentară a ultimelor decenii. Vinylcourt și One Two Records expun colecții de muzică funk, disco, rock, new-wave și multe altele, în cadrul târgului de viniluri.

Atmosfera este asigurată de DJ locali, precum Hanging Around – Mihu și Ank47, Noemi, Mini Zucchini, Bia (Anonim TM) și border_. Selecțiile de muzică se desfășoară zilnic între orele 17 și 20. Mai multe detalii se găsesc AICI.