Hai la sport! O oră de fitness în aer liber, în Parcul Crăciunului

parcul Crăciunului

Dacă vă tot propuneți să mergeți să faceți sport, dar nu prea știți cu ce mănâncă asta, e momentul să aflați. Miercuri seara sunteți invitați în Parcul Crăciunului, la o oră de fitness în aer liber, cu antrenori unul și unul.

„E cel mai mare eveniment de fitness din Timișoara, o clasă de sport comună, un cadou în preajma sărbătorilor, oferit de fiecare dintre antrenorii reprezentanți ai sălilor de fitness din Timișoara. Dacă îți plac clasele de aerobic, dacă ești adeptul circuitelor, dacă te identifici cu elemente din box, îti place să alergi sau pur și simplu vrei o stare de bine, participă la cea mai mare oră de mișcare”, sună invitația organizatorilor.

Antrenorii care vor supraveghea ora de mișcare în aer liber sunt Alina Brînzan, Alexandra Bara, Sorin Oberșterescu, Yugo Putici, Flavia Ionilă, Andrei Rădoi, Marius Țira, Ovidiu Bonte, Paul Sincu, Flavius Biea, Mircea Moldovan, Anda Aspru și Natalia Tetileanu.

Totul se va desfășura sub coordonarea antrenorului Alex Miu, cel care a inițiat acțiunea. Sunteți, deci, așteptați miercuri, 15 decembrie, de la ora 18, să faceți mișcare în aer liber. Poate fi primul pas spre un nou stil de viață.