Hai la Seri de TraIarnă! Dacă vrei, poți să fii și voluntar

seri de traiarnă

Asociația Cetățean de Traian animă și în acest weekend Piața Traian. Seri de TraIarnă continuă sâmbătă și duminică și, dacă vreți să dați o mână de ajutor și aveți chef de socializare, sunteți așteptați cu… brațele deschise.

Seri de TraIarnă este, practic, un mini-festival alternativ, cu trupe locale, mâncare exotică, bere craft, vin fiert artizanal, cafea de specialitate și gin fierbinte. Totul, în atmosfera specială a Pieței Traian, care aduce laolaltă nu doar oameni faini, ci și luminițe de Crăciun.

Sâmbătă, la Seri de TraIarnă, pe scenă urcă trupele Axis și Grave for Sale, iar duminică va fi Teatrul Basca, cu spectacolul „Casa cu maimuțe”, urmat de un concert Melting Dice.

Cei de la Cetățean de Traian au nevoie de câțiva voluntari, atât pentru sâmbătă, cât și pentru duminică, între orele 18 și 22. Dacă vă interesează, sunt de asamblat garduri delimitare spațiu și de aranjat mobilierul urban, de scanat certificatele verzi la punctele de acces și, la final de program, de adunat deșeuri, dacă este cazul. Duminică ar trebui să și demontați gardurile și să strângeți mobilierul urban.

Mai multe detalii puteți primi dacă trimiteți un email aici sau dacă scrieți un mesaj privat pe pagina Cetățean de Traian.

About Post Author