Hai în grădina fermecată! Peste 170 de instalații luminoase, într-o expoziție de poveste / FOTO

The Glowing Garden

foto: Iulius Town

O lume magică, un tărâm fermecat, pentru mici și mari. O „grădină strălucitoare”, cu peste 170 de instalații luminoase – animale, flori și nu numai – poate fi vizitată de acum în Iulius Gardens.

„The Glowing Garden” recreează, la Iulius Gardens, tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou. Sunt peste 170 de instalații luminoase, printr care un pui de elefant în mărime naturală, tigri în junglă, delfini sau păsări flamingo, fructe gigant sau personaje din basme. Toat sunt luminate cu becuri LED, pentru un consum responsabil de energie electrică.

Expoziția este deschisă zilnic, în intervalul orar 16 – 22, iar biletele pot fi cumpărate la intrare. Prețul unui bilet pentru adulți este 35 de lei, pentru copii și pensionari este de 30 de lei. Un pachet pentru o familie formată din doi adulți si doi copii este de 120 de lei. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită.

„The Glowing Garden” este o expoziție realizată de Agenția Coco, alături de ingineri și designeri din diferite țări. „Organizăm astfel de evenimente în toată lumea, iar faptul că am reușit să facem posibilă expoziția dedicată tradițiilor chinezești este o onoare pentru noi. Indiferent de țara în care ne aflăm, magia figurinelor strălucitoare are același efect pentru fiecare vizitator: îl transportă înapoi în copilărie, unde totul este posibil”, spun Dan Firoiu, proprietar al Coco Agency.

„The Glowing Garden” rămâne deschisă până spre finalul lunii martie.

About Post Author