HackTM: trei zile pentru pasionații de tehnologie

hacktm

Pasionații de tehnologie sunt așteptați în 10-12 iunie, la HackTM, unul dintre cele mai mari evenimente IT din sud-estul Europei. Acesta a ajuns la ediția a șasea și reunește programatori, designeri, specialiști IT cu experiență, dar și începători.

Asociația Banat IT organizează cea de a șasea ediție a celui mai așteptat maraton de programare, în perioada 10-12 iunie, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița. HackTM aduce împreună programatori, designeri, specialiști IT cu experiență, dar și începători din domeniu, în cadrul evenimentului de tip hackathon, unde inovatorii vor dezvolta proiecte software și hardware.

Participanții pot dezvolta proiectele individual sau în echipe, sub îndrumarea mentorilor experimentați, reprezentanți din companii IT de renume din Timișoara, care vor întregi experiența de hackathon. Cele mai bune proiecte sunt recompensate cu premii în valoare de peste 10.000 euro, oferite de partenerii evenimentului sau de către organizatori.

Domenii și premii

Principalele domenii de acțiune sunt:

  • Cybersecurity/Decarbonization, cu premiul MacBook Pro 13.3 per membru din echipă
  • Smart Mobility, cu premiul Dronă DJI Mavic Mini Fly More Combo per membru din echipă
  • Payments, cu premiul Google Nest Hub 2 per membru din echipă
  • Artificial Intelligence, cu premiul Smartwatch Garmin Venu per membru din echipă
  • Media, Entertainment & Education, cu premiul 1.000 lei eMAG Voucher per membru din echipă
  • Q-commerce, cu premiul 1.000 lei Tazz Voucher per membru din echipă

Există, de asemenea, o categorie specială, dedicată proiectelor care nu își găsesc locul printre cele menționate anterior. Toți participanții sunt încurajați să-și dezvolte ideile, fie și fără un scop bine definit: Not Another Hackathon Award, cu premiul surpriză „a box of N.O.T.H.I.N.G.” per echipă.

Premiul cel mare, la fel ca în fiecare an, este elementul central al competiției. Câștigătorii vor descoperi la momentul nominalizării surprizele în valoare de peste 5.000 euro oferite de Banat IT.

Biletele pentru HackTM sunt disponibile în număr limitat AICI. https://now.hacktm.ro/. Biletul de acces include tricoul evenimentului și un buget pe care participanții îl pot utiliza pentru achiziționarea de mâncare și băuturi non-alcoolice de la furnizorii prezenți la locație.

About Post Author