GraduatE.ON: oportunitate de carieră pentru absolvenții de studii tehnice și economice

GraduatE.ON

Studenții din anii terminali sau absolvenții de facultăți din domeniul tehnic sau economic pot face stagii de pregătire într-una dintre cele mai mari companii din România. Încep înscrierile pentru o nouă ediție a programului GraduatE.ON.

Programul GraduatE.ON, ajuns la ediția a XVII-a, este dedicat absolvenților sau studenților în an terminal, licență sau masterat în domeniul tehnic (inginerie, IT) sau economic, cu rezultate foarte bune la învățătură, preocupări și activități extra-curriculare cum ar fi cele de voluntariat, cele desfășurate în cadrul unor organizații studențești sau participarea la sesiuni de comunicări științifice.

Înscrierile se fac până în data de 23 aprilie, pe pagina oficială a programului. Procesul de recrutare implică mai multe etape de selecție și departajare, candidații fiind ghidați pe tot parcursul acestui demers. Cei selectați vor urma stagii de pregătire în cadrul companiilor operaționale din Grupul E.ON România și vor fi îndrumați la fiecare pas de mentori dedicați.

Sunt necesare cunoștințe foarte bune de limba engleză, precum și disponibilitatea de a călători și de a efectua stagii în diferite orașe din țară.

De la debutul acestui program, s-au angajat în companiile E.ON din România peste 165 de absolvenți. Aproximativ 80% dintre aceștia au ales să își construiască mai departe o carieră în cadrul Grupului E.ON și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte.

About Post Author