Gospel Meets Christmas: două concerte vesele, în prag de Crăciun

Două concerte pregătite de voluntari, în numai 10 zile. Sunteți invitați la concertele Gospel Meets Christmas și să vă bucurați de muzică. La final, sau când doriți, puteți face și o donație într-un scop cât se poate de nobil.

Asociația Culturală TGP vă invită la concertul Gospel Meets Christmas, parte a ediției cu numărul 14 a Timișoara Gospel Project. Aventura muzicală a voluntarilor a început cu doar 10 zile înaintea concertelor. Anul acesta sunt două noutăți: muzica gospel se va împleti cu cea a colindelor, iar vocilor de adulți li se va alătura un cor de copii.

Coriștii amatori și plini de entuziasm vor fi acompaniați, ca de obicei, de muzicieni profesioniști, unul și unul: Eduard Bogdan – pian, Petre Ionuțescu – trompetă și clape, Johnny Kui – chitară, Daniel Kui – chitară bas și Ferencz Szekeres – tobe. Gospel Meets Christmas va răsuna sâmbătă, 14 decembrie, la ora 19, şi duminică, 15 decembrie, la ora 17, la sala Capitol. Dirijorul ambelor concerte este Dominic Samuel Fritz.

„Intrarea este liberă. La final, după ce vom fi reușit să vă molipsim de entuziasm și energie, vă invităm să faceți donații pentru Centrul de Îngrijire Paliativă de tip Hospice «Casa Milostivirii Divine»”, transmit organizatorii.

About Post Author