Ghilotina ajunge pe Calea Aradului. Se taie cabluri cu începere de la ora 22

cabluri

foto: Arhivă

Tăierea de cabluri de pe stâlpii din oraș va fi reluată marți seară. Se pleacă dinspre Piața Consiliul Europei, spre Calea Aradului. Cei care locuiesc în această zonă ar putea rămâne fără servicii de date și / sau voce, însă vor trebui să se îndrepte împotriva operatorilor cu care au contracte.

„Primăria Municipiului Timișoara aduce la cunoștința cetățenilor că acțiunea de tăiere și eliminare a cablurilor ilegal amplasate aerian, continuă și vizează încă două bulevarde din oraș. Având în vedere ignorarea notificărilor și somațiilor aduse furnizorilor de comunicații electronice cu privire la trecerea în subteran a rețelelor ce le aparțin, conform legii 154/2012, Primăria Municipiului Timișoara va duce mai departe acțiunea începută în 11 ianuarie. AUrmătorul segment vizat este Calea Aradului, unde dezafectarea va avea loc începând cu data de 17 ianuarie”, transmitea PMT.

În aceste condiții, marți seară, din jurul orei 22, se va începe tăierea de cabluri din Piața Consiliul Europei. În luna februarie vine rândul firelor de pe Calea Sever Bocu.

About Post Author