Garry Kasparov, despre provocările lumii moderne, la Timișoara

kasparov

sursa foto: https://www.masterclass.com/

Anunțat inițial ca unul dintre speakerii de la conferința „Tech Talks by UPT”, Garry Kasparov se va întâlni cu publicul din Timișoara și într-un eveniment organizat special. Dialogul va fi moderat de Cătălin Ștefănescu.

Garry Kasparov este unul dintre speakerii conferinței „Tech Talks by UPT”. Interesul stârnit de venirea lui la Timișoara a fost atât de mare, încât Universitatea Politehnica a decis să organizeze separat un eveniment special, dedicat exclusiv dialogului cu Garry Kasparov. Acesta va avea loc în 16 mai, în sala Teatrului Național din Timișoara, de la ora 17.

„Într-un context geopolitic de actualitate, personalitatea și perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes arzător pentru publicul larg, iar acest eveniment oferă o ocazie unică de a-l vedea și asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv și inspirațional la Timișoara. Moderat de Cătălin Ștefănescu, dialogul va explora teme precum politica globală și provocările lumii moderne, experiențele personale și viziunile pentru viitor. Participanții vor avea ocazia să pună întrebări directe și să interacționeze cu Kasparov, contribuind astfel la o discuție dinamică și profundă”, au transmis cei de la UPT.

Dialogul cu Garry Kasparov, sub titlul „Provocările lumii moderne”, promite să fie o experiență captivantă, care va aduce împreună unul dintre cei mai distinși gânditori ai timpurilor noastre cu publicul său devotat, într-o atmosferă de deschidere și dialog autentic.

Pentru a participa la această sesiune specială, este necesară înscrierea prealabilă AICI. Accesul la eveniment este gratuit, dar numărul de locuri este limitat.

About Post Author