Fundația Comunitară Timișoara are de dat 200.000 de lei pentru infrastructura sportivă școlară

Fundația Comunitară Timișoara

Fundația Comunitară Timișoara revine cu o nouă ediție a Programului „Sportul pentru toți”. Unitățile de învățământ, dar și asociațiile de părinți pot solicita finanțări pentru renovarea sau reamenajarea unor terenuri sau săli de sport. Valoarea totală a fondurilor disponibile este de 200.000 lei.

Programul „Sportul pentru toți” finanțează infrastructura sportivă de la școlile și liceele din Timișoara, banii fiind pentru instituții de învățământ și ONG-uri care propun proiecte de reamenajare și îmbunătățire a facilităților sportive din școlile din Timișoara.

Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 31 mai. Cele câștigătoare vor fi alese în urma unui proces în mai multe etape: preselecția în baza criteriilor de eligibilitate, vizita echipei Fundației Comunitare Timișoara și selecția realizată de un juriu independent. Proiectele câștigătoare vor fi anunțate în iunie ..

Calendarul complet, criteriile de eligibilitate, procesul de selecție, formularele de aplicație sunt disponibile pe site-ul programului.

La prima ediție a programului au fost finanțate patru școli – Școala Gimnazială nr. 2, Școala Gimnazială nr. 19 Avram Iancu, Colegiul Național Bănățean și Liceul cu Program Sportiv Banatul. În total, au fost refăcute o sală de sport cu covor PVC sportiv, un teren de sport cu gazon sintetic, o pistă de atletism, o pistă de elan și o groapă cu nisip și a fost amplasată o tribună de 90 de locuri, au fost marcate terenuri de baschet, s-au montat 8 coșuri de baschet și 2 mese de ping-pong. De aceste investiții prin Fundația Comunitară Timișoara, cu sprijinul Decathlon România, beneficiază peste 5.500 de elevi.

About Post Author