Fritz, despre Moș: Minte, de fapt a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD – Robu

fritz

Dominic Fritz, primar al Timișoarei și președinte al USR Timiș, îi dă o replică tăioasă (încă) colegului său de partid, Cristian Moș. Acesta e considerat „imoral” și „mincinos”, dar nu pentru că ar avea o viață personală agitată, ci pentru că, așa cum nu-i place să i se spună, e un „iepure” al PSD și al lui… Nicolae Robu.

Declarațiile lui Cristian Moș, care susține că Dominic Fritz n-a reușit decât să-și subordoneze o filială USR slabă și fără perspective, n-au rămas fără ecou. Primarul Timișoarei îi răspunde dur celui cu care a făcut echipă la alegerile trecute și alături de care a obținut rezultate excelente pentru USR în 2020.

„Singura lui misiune este să saboteze proiectul de continuitate europeană reprezentat de echipa mea și Alianța Timișoara Unită. Cine l-a trimis în această misiune? Cristian Moș nu și-a dat demisia din USR, ceea ce face candidatura sa nu doar nestatutară, ci și imorală. De asemenea, Cristian Moș nu a demisionat nici din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, poziție pe care o ocupă din partea USR și în urma acordului politic de colaborare cu Alin Nica, încheiat în 2020. Cu alte cuvinte, Cristian Moș se ține cu dinții de funcțiile obținute în baza voturilor câștigate de USR la alegerile din 2020. Se comportă ca vechii politicieni pentru care funcția este mai importantă decât conștiința. De asemenea, Moș minte cu privire la nemulțumirile pe care le-ar avea. În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”, a transmis Fritz.

Acesta susține că decizia lui Moș de a candida ca independent la PMT îl transformă pe într-un „iepure electoral al echipei PSD-Robu”.

„O intrare în cursă în ultima clipă a unui candidat nepregătit arată un dispreț extraordinar pentru ambițiile timișorenilor. Avem încredere că timișorenii caută răspunsuri reale la provocările orașului. Trebuie să continuăm să ducem înainte orașul în direcția corectă: reguli, nu privilegii, o primărie în slujba cetățenilor și un oraș care să fie un pol regional de inovare și dezvoltare”, conchide Dominic Fritz.

About Post Author