15 ianuarie 2021

Fritz: Am lucrat la un plan să facem din Timișoara un oraș exemplar în combaterea pandemiei

fritz

Primarul ales al Timișoarei a ieșit din autoizolare. Dominic Fritz a făcut al doilea test de Covid și acesta a fost negativ. El anunță că, în ultimele zile, a lucrat la un plan de combatere a pandemiei pe plan local.

„Am făcut încă un test de Covid-19 astăzi și a ieșit și el negativ. Nici nu am și nu am avut simptome, așa că pot ieși din auto-izolare (…) Rog mult să aveți grijă de voi și de cei din jur. Purtați mască, aerisiți bine, fiți buni unii cu ceilalți la distanță. În ultimele zile am lucrat cu echipa mea, printre altele, la un plan ca să facem din Timișoara un oraș exemplar în combaterea pandemiei. Revin în curând cu detalii, ținem aproape!”, a postat duminică, pe Facebook, Dominic Fritz.

Primarul ales al Timișoarei era în autoizolare de la mijlocul săptămânii, după ce a fost anunțat că a intrat în contact cu o persoană infectată. Fritz a făcut atunci un test care a fost negativ și a stat în casă până duminică.

Timișul a înregistrat, tot duminică, un record negativ de cazuri noi de Covid, 155, și a depășit coeficientul de infectare de 1,5 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. În Timișoara, rata de infectare este 1,6 la mia de locuitori și este posibilă instituirea unor noi restricții.

1 thought on “Fritz: Am lucrat la un plan să facem din Timișoara un oraș exemplar în combaterea pandemiei

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: