24 ianuarie 2021

Dominic Fritz a intrat în auto-izolare. Așteaptă să vadă dacă are Covid /UPDATE: Testul a fost negativ

carantină

Primarul ales al Timișoarei așteaptă rezultatul unui test Covid. A intrat în izolare acasă și va face un nou test la sfârșitul săptămânii. UPDATE: Primul test a fost negativ.

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez. Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni”, a anunțat, pe Facebook, Dominic Fritz.

Primarul ales al Timișoarei a avut marți mai multe întâlniri: cu prefectul Liliana Oneț, directorul DSP, Flavius Cionca, șeful ADR Vest, Sorin Maxim, și directorul Spitalului „Victor Babeș”, Cristian Oancea. Din imaginile transmise de prefectură, s-a putut vedea că în timpul discuțiilor s-a purtat mască.

„În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent”, a mai scris Dominic Fritz.

UPDATE: Dominic Fritz nu are Covid, dar rămâne izolat. „Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii. Datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost «contact direct». Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi”, a anunțat primarul ales al Timișoarei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: