Flight Festival: unde fugi de căldură și asculți muzică faină

Flight Festival

foto: Arhivă, Flight Festival

Flight Festival începe vineri la Timișoara și se desfășoară în premieră la Muzeul Satului Bănățean. Vedeta ediției din acest an este britanicul James Arthur, căruia i se alătură peste 40 de artiști. Transportul public va avea orar prelungit.

Muzeul Satului Bănățean va fi, până duminică, gazda unei noi ediții a Flight Festival, eveniment care și-a părăsit temporar „casa” de la Aerodromul Cioca, unde sunt în derulare diverse lucrări. Pe durata întregului weekend, veți avea parte de un line-up special și peste 40 de artiști naționali și internaționali.

Vedeta ediției din acest an este britanicul James Arthur, căruia i se alătură artiști precum Bug Mafia, Deliric X Silent Strike & Muse Orchestra, Subcarpați, Bosquito, Grasu XXL sau The Mono Jacks.

„Ne-am adaptat la condițiile de la Muzeul Satului, care este un loc minunat pentru astfel de evenimente. Vor fi trei scene și multe surprize. Cei care vor veni la festivalul nostru și care au mai fost la alte evenimente organizate aici aproape că nu vor recunoaște locul. Și, bineînțeles, pădurea oferă un pic de răcoare în plus, față de căldura din oraș”, spune Vlad Gârboni, directorul artistic al festivalului.

Transport public prelungit

Vor fi patru parcări, ale căror localizări exacte le găsiți AICI, însă e foarte important de știut că Societatea de Transport Public Timișoara suplimentează circulația anumitor mijloace de transport în comun, de vineri până duminică.

Pe linia de autobuz 46 se suplimentează programul de mers cu un autobuz care va circula în perioada festivalului, în intervalul orar 18 – 3, pe traseul: traseu tur: Bastion – IPJ Timiș – Piața Badea Cârțan – str. Samuil Micu – str. Renașterii – Piața V. Economu – Liceul Silvic – Muzeul Satului Bănățean; traseu retur: Muzeul Satului Bănățean – Cvartal UMT – UMT – Poliția Locală – Gara de Est – Piața Badea Cârțan – IPJ Timiș – strada Aurel Popoviciu – Bastion.

Programul de circulație al liniilor de tramvai 1 și 2 se va suplimenta pe toată perioada festivalului, până la ora 3.

Întregul program de la Flight, pe zile, AICI.

About Post Author