FITT întreabă tinerii din Timișoara ce vor. Chestionar pentru o viitoare strategie

fitt

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) a lansat un chestionar prin care centralizează nevoile și dorințele tinerilor timișoreni. Pe baza acestora vor fi înaintate către Primăria Timișoara și CL, propuneri pentru strategia locală de tineret.

Strategia de tineret este un pas important către răspunsul la nevoile tinerilor din Timișoara. FITT vrea ca vocea acestora să fie ascultată, iar nevoile lor să fie transformate în planuri și acțiuni concrete.

„Pentru aceasta, acțiunile autorităților publice, ale organizațiilor de și pentru tineret și ale actorilor relevanți în lucrul cu tinerii trebuie să fie coerente și în acord cu realitățile tinerilor. Odată realizată și, mai ales, asumată, strategia poate contribui la revitalizarea mișcării de tineret din Timișoara, activarea tinerilor din oraș, întărirea capacității ONG-urilor pentru tineret din Timișoara, și, totodată, la repunerea Timișoarei în topul orașelor în care tinerii reprezintă un punct important din agenda autorităților locale”, transmit cei de la FITT.

Tinerii care vor să contribuie la un prim pas în această direcție sunt invitați să completeze chestionarul AICI. Chestionarul li se adresează tinerilor din Timișoara cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani. Completarea durează în medie 15 minute și se poate face până în 20 noiembrie.

About Post Author