28 martie 2020

Firme contractate de CJ Timiș, amendate de Poliția Rutieră. Fiindcă n-au dat cu antiderapant

antiderapant

Foarte pregătite de iarnă, dar numai în teorie. Două dintre firmele contractate de CJ Timiș au fost amendate de Poliția Rutieră, pentru că nu au dat cu antiderapant. Joi a fost jale pe o parte din șoselele din județ.

Poleiul așternut joi dimineață pe o parte din șoselele din Timiș a cauzat mai multe accidente, în urma cărora un bărbat a murit, iar alte 10 persoane au fost rănite. Teoretic, CJ Timiș a contractat șase firme care să se ocupe de deszăpezire și împrăștierea de material derapant. Practic, două dintre ele s-au făcut că… plouă.

Poliția Rutieră a amendat joi cele două societăți comerciale, pentru că nu au curățat drumurile județene. Tredeco Holding, care are în ogradă DJ 592, Timișoara – Buziaș – Lugoj, va plăti 7.025 lei. Axo Util, care trebui să se ocupe de DJ 680, Lugoj – Tapia, a fost sancționată cu 3.045 lei.

Timișul este împărțit în șase zone. De fiecare dintre acestea se ocupă câte o firmă care are contract cu CJ Timiș. Axo Util, una dintre societățile amendate joi, este ultima venită. CJ a încheiat un contract de urgență, valabil până în martie, pentru o sumă care nu poate depăși 3,5 milioane de lei. Iată care sunt zonele și firmele:

  • Zona I – Sânnicolau Mare – SC Group DCM SRL
  • Zona II – Pișchia – SC MNG Trans SRL
  • Zona III – Gătaia – SC Axela Construcții SRL
  • Zona IV – Buziaș – SC Tredeco Holding SRL
  • Zona V – Bethausen – SC Compact Product SRL Lugoj
  • Zona VI – Făget – SC Axo Util SRL

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: