Poate să ningă. CJ Timiș a reușit să găsească firmă de deszăpezire pentru zona Făget

deszăpezire

CJ Timiș este pregătit de prima zăpadă. A fost încheiat, în sfârșit, un contract de deszăpezire pentru zona Făgetului, pentru 230 km de drumuri județene. De acum, pe toată rețeaua de 1.300 km de șosele din județ nu ar trebui să fie probleme cu omătul.

CJ Timiș a reușit să încheie un contract de deszăpezire și pentru zona Făget. Firma care ar fi trebui să se ocupă de acest areal are suspendată activitatea pe o perioadă trei luni, printr-o sentință judecătorească. Până în 15 martie 2020, deszăpezirea drumurilor județene din jurul Făgetului va fi asigurată de Axo Util SRL. Firma va primi cel mult 3,5 milioane de lei, în funcție de cât de mult va ninge.

„Am rezolvat problema generată de suspendarea activității firmei cu care aveam contract în zona Făgetului, cea mai mare dintre cele șase. Vestea suspendării a venit în prag de iarnă, când firmele de deszăpezire își fac stocurile și își pun la punct utilajele”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

CJ Timiș va pregăti apoi licitația pentru un contract-cadru pe mai mulți ani. Instituția administrează aproape 1.300 de km de șosele, împărțiți în șase zone, după cum urmează:

  • zona I – Sânnicolau Mare – SC Group DCM SRL
  • zona II – Pișchia – SC MNG Trans SRL
  • zona III – Gătaia – SC Axela Construcții SRL
  • zona IV – Buziaș – SC Tredeco Holding SRL;
  • zona V – Bethausen – SC Compact Product SRL Lugoj
  • zona VI – Făget – SC Axo Util SRL

Dacă au probleme pe timpul iernii pe drumurile județene, șoferii pot suna la numărul de telefon 0731-540.965.

About Post Author