Firmă de call center din Constanța, angajată pentru promovarea reabilitării de pe Calea Bogdăneștilor

Bogdăneștilor

O firmă din Eforie, cu un angajat și activitate de secretariat și call center, se va ocupa de promovarea proiectului de reabilitare a Căii Bogdăneștilor – linia 5. În pandemie, a avut contracte cu instituții publice din toată țara.

Primăria a semnat un contract de „servicii pentru promovarea proiectului «Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în municipiul Timișoara, traseu 5, Calea Bogdăneștilor”. E prevăzut în banii europeni obținuți pentru finanțarea acestui important proiect de infrastructură, la care se lucrează efectiv de anul trecut.

Contractul a fost atribuit către SC Intermedia Services Top SRL, cu sediul în Eforie Sud, județul Constanța. El include, printre altele, realizarea unui spot audio, a unui spot video, „organizare eveniment la finalizarea proiectului (după recepția la terminarea lucrărilor), inclusiv conferință de presă, realizarea și distribuirea de afișe tematice format A3, crearea unei pagini web a proiectului, broșuri A5, 20 pagini, pliante A4”. Prețul este de 33.082 lei, sumă care include TVA.

„Specializare” în instituții publice

SC Intermedia Services Top SRL a fost înființată în 2014 și activează sub cod CAEN 82, adică activități de secretariat și servicii suport, activități ale centrelor de intermediere telefonică (call center), activități de organizare a expozițiilor, târgurilor și congreselor sau activități de servicii suport pentru întreprinderi. Are un singur angajat și, de-a lungul timpului, a câștigat mai multe contracte pentru servicii de publicitate de la instituții publice din toată țara. Printre acestea, primăriile din Cluj-Napoca și Botoșani sau Academia de Poliție „Al. I. Cuza”. În 2020, firma a avut un contract de servicii de publicitate și cu Primăria Sectorului 3 București, condusă de Robert Negoiță.

Contractul pentru reabilitarea liniei de tramvai și a carosabilului de pe Calea Bogdăneștilor a fost atribuit în iunie 2020, pentru o durată de 31 de luni. Lucrează aici Sylc Con Trans, Longhersin, Matrix Computers, Lile Service General Construction, Optotel Com, Electric Rail Project, Instal Group, Cons Electrificarea Instal, Madi FHVAC și Swarco Traffic. Prețul plătit va fi de 116 milioane de lei, din care aproape 90 de milioane de lei de la UE, prin Programul Operațional Regional. Șantierul propriu-zis a început în martie 2021.

About Post Author