Filosofie pentru copii. Goûter philo, de la Institutul Francez

Cei mici au adesea adesea mari întrebări. La Goûter philo e seria de „gustări” filosofice inițiată în Luna Francofoniei, care își propune să se mire și să caute răspunsuri împreună cu ei.

Institutul Francez

În 31 martie, de la ora 18,30, vorbește despre fericire Mihaela Coșescu. Mihaela este autoare de cărți pentru copii și ține ateliere de lectură și storytelling pentru cei mici, pe care le împletește fericit cu joacă și muzică. Îi place să creadă că nevoia de conectare cu sine și cu propriii copii îi stimulează creativitatea.

Institutul Francez anunță că la întâlnirea de miercuri, care va avea loc pe Zoom, Mihaela le va citi copiilor de 5-9 ani din cartea sa, „Bicicleta fermecată”. Seara va continua cu vizionarea unui filmuleț și cu discuții despre fericire. Totul, în preajma unui pahar cu lapte și a unei gustări pe care e recomandat să le pregătiți înainte de întâlnire.

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Rezervați-l pe al vostru prin acest formular. Seria Goûter philo precedă prima Noapte a filosofiei care va avea loc la Timișoara la sfârșitul lunii iunie.