27 octombrie 2020

Festivalul Minorităților Etnice, în Piața Libertății

Festivalul Minorităților Etnice

Festivalul Minorităţilor Etnice din Timişoara, ediția a șaptea, este programată duminică seară, în Piața Libertății. Vor fi artiști sârbi, unguri, machedoni, bulgari, romi sau ucraineni.

Primăria Timişoara și Consiliul Consultativ al Minorităţilor Naţionale, organizează duminică, 20 septembrie, de la ora 18, în Piața Libertății, a șaptea ediție a Festivalului Minorităţilor Etnice. Spre deosebire de anii trecuți, momentele de dans vor fi mai puține, însă se va pune accent pe cele interpretative.

Printre cei pe care îi veți putea vedea se numără Pindu, formația machedonilor, artiștii sârbi Pera Todorovici și Desanca Lalici și formația de tamburași, reprezentanții comunității bulgare Doriana Talpeș, Teo Catarov și Nadia Shehabi, Valentina Raicu și taraful din Pădureni (comunitatea rromă), reprezentanta slovacilor din Butin Andreea Zifceak, trupa 8Light Minutes, grupul instrumental al Ansamblului Bokreta și solista Stan Lilla Aliz (comunitatea maghiară), Huțulii din Banat și Zlotii Druzi (comunitatea ucraineană). Timișoara Big Band va prezenta un program de cântece germane, dar și melodii specifice altor etnii. De asemenea, Cosmin Ifrin, tenor al Operei Române, va cânta muzică italiană.

Accesul va fi limitat la 500 de locuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: