Emilia Milutinovici a plecat de la Protecția Copilului. Va urma concurs pe post

Emilia Milutinovici a părăsit definitiv funcția de director al Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș. Ea a ieșit la pensie, nu înainte însă de a se judeca, anterior, cu fosta conducere a CJ.

emilia milutinovici

Emilia Milutinovici a fost director al Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) până în septembrie 2019. Ea a solicitat prelungirea mandatului, pentru că legea permitea, dar a fost refuzată. A atacat decizia în contencios-administrativ, intentând acțiune atât împotriva CJ Timiș, cât și a fostului președinte al instituției, Călin Dobra. A fost reinstalată ulterior în funcție.

Acum, Emilia Milutinovici pleacă definitv de la DGASPC. „Am decis că a sosit momentul să îmi ofer mai mult timp mie și familiei mele, să am un răgaz de odihnă și, ulterior, de ce nu, să pornesc noi proiecte personale. Am ales să închei acest capitol al vieții profesionale și să pun viața personală pe primul plan, dar, cu mare drag, voi putea oferi oricând un sfat, o sugestie sau o vorbă bună oricui va avea nevoie de ajutor din partea mea”, a postat aceasta pe Facebook.

Momentan, director interimar al DGASPC este Elena Carmen Apostol, de la Biroul Adopții și Postadopții. Urmează fie organizat, în scurt timp, spune președintele CJ Alin Nica, un concurs pentru acest post. (sursa foto: gazetadinvest.ro)