18 ianuarie 2021

Edi Grosu păstrează tricoul galben în Turul României / FOTO

turul româniei

Cea de-a doua etapă a Turului României s-a derulat pe ruta Oradea – Cluj-Napoca. După un traseu de peste 200 km, Lucas Carstensen, membru al echipei germane Bike Aid, a trecut primul linia de finish.

Pe locul al doilea a venit Edi Grosu, care își păstrează tricoul galben și rămâne lider în clasamentul general al competiției. Câștigătorii celei de-a doua etape din Turul României sunt:
1. Lucas Carstensen – Bike Aid – Germania
2. Eduard-Michael Grosu – Naționala României – tricoul galben, pentru liderul clasamentului general, și tricoul albastru, pentru cel mai bun român din competiție
3. Szymon Krawczyk- CCC Development Team – Polonia

În clasamentul general, ierarhia este următoarea:
1. Eduard-Michael Grosu (Naționala României)
2. AWCZYK Szymon Krawczyk(CCC Development Team) – Polonia – tricoul alb (cel mai bun rutier U23)
3. Lucas Carstensen (Bike Aid) – Germania

Primele cinci poziții în clasamentul pe echipe sunt ocupate de Bike Aid, CCC Development Team, Giotti Victoria – Savini Due, Naționala României și Vino Astana Motors.

Tricoul roșu (pentru cel mai bun sprinter) și cel verde (pentru cel mai bun cățărător), au mers în etapa a doua către la Alexandr Ovsianikov (Vino Astana Motors). Competiția continuă vineri, 11 septembrie, pe ruta Târgu Mureș – Lacul Sf. Ana. Cele mai importante momente din competiție pot fi urmărite în exclusivitate pe TVR1 și TVR3, dar și online pe www.turulromaniei.com și pe paginile de Facebook Turul României și Auchan România.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: