Drumul Boilor, închis trei săptămâni. Din 17 mai

Drumul Boilor

Primăria Timișoara anunță că închide de marți, 17 mai, traficul de pe Drumul Boilor. Timp de trei săptămâni se va lucra la trei podețe, precum și la carosabil.

Traficul rutier pe drumul de legătură dintre Calea Moșniței și DC 149 (Drumul Boilor) va fi închis, începând de marți, 17 mai, de la ora 10. Circulația va fi închisă pentru o perioadă de aproximativ trei săptămâni. Restricțiile sunt necesare în vederea executării celor trei podețe prevăzute în proiect, respectiv pentru executarea lucrărilor la infrastructura și suprastructura carosabilului.

Lucrările la Drumul Boilor au fost reluate în luna martie. „Durata estimată a lucrărilor care au mai rămas de executat la Drumul Boilor, exceptând intersecția cu șoseaua de centură, ar fi de două luni”, transmiteau cei din PMT. Asta înseamnă că, teoretic, la finele mai, ele ar trebui să fie gata. Acum, reprezentanții primăriei spun că ar fi mai fi de lucru o lună.

Șantierul de la Drumul Boilor a început în 2019 și ar fi trebuit să dureze opt luni. Super Construct a încheiat cu primăria acest contract pentru o sumă de 16,38 milioane de lei, cu TVA.