Drum refăcut la Visag, la granița cu județul Caraș-Severin

În următoarele trei luni se va lucra pe un drum din zona localității Visag, la limita cu județul Caraș-Severin. Traficul va fi închis, iar șoferii vor fi redirecționați pe alte trasee.

Încep lucrările de „modernizare a DJ 585 limită jud. Caraș-Severin – Visag, km 36+200 la km. 38+540”, finanțat din bugetul CJ Timiș. Tronsonul complet are 2,34 km, dar sectorul pe care se fac reparații are o lungime de 1,75 km. Secțiunea reabilitată pornește de la limita cu județul Caraș-Severin, după localitatea Duleu, și se întinde până la limita localității Visag.

Execuția va fi realizată de SC Compact Product SRL, iar valoarea proiectului este de 4,3 milioane de lei, cu TVA. Structura drumului va fi refăcută de la nivel fundație din balast și piatră spartă, peste care se vor așterne două straturi de beton asfaltic, cel de legătură și stratul de uzură. Lucrarea prevede realizarea unor căi de acces către proprietățile din zonă, precum și săparea și amenajarea unor șanțuri de colectare a apelor pluviale și amplasarea unor podețe tubulare transversale.

„Drumul nu este în stare tehnică prea bună, îl modernizăm pentru a spori confortul și siguranța participanților la trafic. Facem eforturi să intervenim în județ, pe cât mai multe drumuri, mobilitatea fiind una dintre prioritățile Consiliului Județean Timiș în mandatul meu”, a transmis Alin Nica, președintele CJ Timiș. 

Circulația va fi închisă pe tronsonul în cauză. Devierea traficului se va face pe următorul traseu: DJ 587 (Duleu-Fârliug) și pe DN 58A (Fârliug – intersecție DJ 585 cu DN 58A).

About Post Author