Drogați sau băuți, conduc fără jenă prin județ

drogați

foto: Arhivă

Polițiștii au prins, în ultimele 24 de ore, pe șoselele din Timiș mai mulți șoferi băuți sau drogați. Pare, din păcate, să fi devenit o obișnuință, pentru că astfel de scene au loc frecvent, la toate raziile.

Sâmbătă după-amiază, în Dumbrăvița, a fost oprit pentru control, pe DJ 69, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul drugtest și au găsit o valoare pozitivă la cannabis. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Sâmbătă seară, de această dată pe strad a Drubeta din Timișoara, a fost tras pe dreapta, pentru un control de rutină, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Tot sâmbătă noaptea, în Lugoj, un bărbat de 34 de ani, pus să sufle în etilotest, a „înroșit” aparatul la o valoare de 1.05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică dimineață, un tânăr de 27 ani a fost și el testat cu etilotestul, pe bd. Corneliu Coposu din Timișoara. Rezultatul: 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei patru șoferi au acum dosare penale.

About Post Author