Drogat la volan, a „ras” două mașini, un semafor și un stâlp

razie

Șoferi, bicicliști și pietoni, amendați deopotrivă la ultima razie desfășurată în Timiș. Au fost date, în total, 135 de sancțiuni. Unul dintre conducătorii auto a făcut prăpăd pe strada Pestalozzi și, ullterior, a ieșit pozitiv la testul antidrog.

Polițiști de la Biroul Rutier Timișoara și cei de la Biroul Rutier – Drumuri Naționale, dar și cei de ordine publică de la cele cinci secții urbane și rurale ale Poliției Timișoara au făcut sâmbătă o razie extinsă, în tot orașul.

Cei aproape 40 de polițiști au controlat 216 autovehicule, au legitimat 238 de persoane, au efectuat 61 de testări cu aparatul etilotest și 2 cu aparatul drugtest. „Au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale în valoare de 26.379 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002 R, și 4 sancțiuni în valoare de 600 lei pentru încălcarea ordinii și liniștii publice conform Legii 61/1991”, transmite IPJ Timiș.

Au fost date 150 de sancțiuni la regimul rutier, din care 50, pentru nerespectarea limitei legale de viteză. De asemenea, au fost amendați 26 bicicliști și 6 pietoni. Au fost reținute 12 permise de conducere.

Cel mai interesant caz a fost al unui tânăr de 20 ani, care s-a prezentat singur, sâmbătă, la Biroul Tamponări, după un accident pe care l-a produs vineri pe strada Pestalozzi, el a intrat cu mașina în două autovehicule parcate, un semafor și un stâlp de iluminat public. A fost testat cu aparatul drugtest,rezultând valoare pozitivă la THC-5. A fost întocmit dosar penal.

About Post Author