Dominic Fritz: Nu plec de la primărie, candidez și în 2024

Va candida și în 2024 la Primăria Timișoara. Asta afirmă Dominic Fritz. El le răspunde astfel celor care susțin că ar fi vrut deja să demisioneze din funcție, pentru că s-ar simți depășit de situație.

Dominic Fritz

Nici vorbă să vrea să plece din biroul de pe CD Loga 1. Primarul Dominic Fritz susține că are o singură prioritate: Timișoara. E tot ce îl interesează acum și spune că nu încape discuție în ceea ce privește viitorul său politic.

„Sunt primarul Timișoarei, vor fi primarul Timișoarei, voi candida în 2024 să fiu primarul Timișoarei. Eu sunt concentrat să fac ceea trebuie pentru ca acest oraș să-și atingă potențialul în care cred cu toată tăria. Ăsta este focusul meu. Nu m-am gândit absolut nicio secundă în ultimele luni să renunț la această misiune”, a declarat Dominic Fritz.

Candidatul USR-PLUS a fost surpriza alegerilor locale din septembrie 2020, când l-a învins fără drept de apel pe liberalul Nicolae Robu. Acesta era în funcție de două mandate, dar n-a reușit să convingă să-i dea încă patru ani decât 27.596 oameni. Dominic Fritz a adunat atunci peste 49.000 de voturi.