21 octombrie 2020

Dominic Fritz, în fața a sute de oameni, în Piața Victoriei: Mulțumesc! Timișoara a scris din nou istorie! / VIDEO

dominic fritz

Sute de timișoreni au celebrat duminică seară, în Piața Operei, victoria lui Dominic Fritz. S-a scandat, s-a aplaudat, s-a claxonat, într-o atmosferă cu totul specială. Noul primar al Timișoara a venit alături de prietena sa și de stafful de campanie.

Dominic Fritz a venit pe jos, de la sediul de campanie al Alianței USR-PLUS, până în Piața Victoriei. A fost însoțit de colegi de partid care purtau pancarte. Au fost claxonați, pe drum, de șoferii aflați în trafic. Vizibil emoționat, Fritz le-a vorbit celor adunați în fața Operei Române, urcat pe niște paleți.

„Ați spus că nu putem câștiga?! Ați spus să nici nu încercăm?! Dar am încercat! Și am reușit! De azi ștergem cuvintele «nu se poate» din vocabularul Timișoarei! De azi, nu ne mai lăsăm paralizați de frică că suntem singuri în bulă! Suntem o comunitate, o comunitate de timișoreni care împărtășește aceleași valori și aceeași viziune. Dragi timișoreni, mulțumesc! Mulțumesc pentru votul vostru, pentru încredere, speranță, pentru energia voastră!

Sunteți inspirația care a făcut ca această campanie să reușească! (…) Mulțumesc! Timișoara a scris din nou istorie! Timișoara a încheiat prin vot, definitiv, perioada de tranziție de 30 de ani după căderea comunismului! Definitiv! E o onoare incredibil de mare pentru mine că m-ați ales primarul vostru. Un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbea niciun cuvânt în românește. Ați scris istorie. Timișoara a ales un primar care nu s-a născut în România, care nu are rude în România”, a spus cel care, în scurt timp, își va prelua mandatul pe CD Loga.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: