dm drogerie markt are și magazin online în România. 15% reduceri în primele două săptămâni

dm

Retailerul german dm drogerie markt și-a lansat și magazinul online în România. Produsele comandate pot fi ridicate personal din magazinele fizice sau pot fi livrate prin curier.

Pentru a răspunde nevoilor clienților, dm drogerie markt are, de acum, și magazin online activ în România. Majoritatea produselor din drogheriile dm vor fi disponibile și online, putând fi comandate AICI.

„Lucrăm constant la îmbunătățirea serviciilor și produselor oferite de companie, iar accelerarea digitalizării este una dintre prioritățile noastre. Modelul Online Shop-ului dm combină noul magazin online din România cu informații relevante despre companie, produse, servicii și articole. Adoptăm conceptul «mobile first», pemtru că, la urma urmei, cumpărăturile din ziua de azi se fac predominant de pe smartphone”, spune Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt România.

Până în 4 octombrie, la orice comandă veți beneficia de o reducere de 15%. Produsele vor putea fi comandate cu ridicare expres în trei ore din magazine sau cu livrare prin curier. Pentru comenzi de cel puțin 150 lei, livrarea este gratuită.

About Post Author