7 iulie 2020

Diskoteka Festival se amână din mai în septembrie. Din cauză de coronavirus

diskoteka

Epidemia de coronavirus amână cel mai mare festival de muzică retro din Europa. Programat la început de mai, Diskoteka se va ține în a doua jumătate a lunii septembrie. Organizatorii spun că au vândut peste 18.000 de abonamente, care vor rămâne valabile.

„Analizând criza la nivel european și mondial generată de virusul Covid – 19, dorind să venim în întâmpinarea măsurilor de prevenire și transmitere ale acestui virus și având în vedere măsura excepțională, fără precedent, de interzicere a oricăror activități care presupun participarea unui număr mai mare de 1.000 de persoane adoptată de Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne, cu parere de rău ne vedem nevoiți să vă anunțăm că cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii retro, Diskoteka Festival, se amână pentru perioada 18-20 septembrie”, au transmis, luni, organizatorii festivalului.

Cele 18.426 de abonamente vândute rămân valabile. Diskoteka Festival ar fi trebuit să aibă loc în perioada 1 – 3 mai. Line-up-ul anunțat include nume precum DJ Bobo, Technotronic, Double You, Snap, Londonbeat, No Mercy, Savage, Cappella, Blackbox, Mauro, Las Ketchup, Rozalla, Systems in Blue, Ice MC, Gina T, Urban Cookie C, Boney M Experience sau Nana. „Festivalul își păstrează majoritatea numelor de pe afiș (precum DJ BoBo, care a confirmat prezența în septembrie), Artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, dacă va fi cazul, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore”, mai spun organizatorii.

1 thought on “Diskoteka Festival se amână din mai în septembrie. Din cauză de coronavirus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: