Director nou și la STPT. A fost numit în funcție cumnatul lui Cosmin Tabără

pnrr

Cu experiență în energie și construcții, Constantin Cocheci a fost numit, joi, director general provizoriu al STPT. El l-a înlocuit pe Patriciu Rușeț, care a devenit adjunct.

„Consiliul de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara a adoptat, joi, 29 septembrie, cu unanimitate de voturi, decizia de numire în funcția de director general provizoriu a lui Constantin Cocheci, începând cu data de 30 septembrie”, a transmis STPT.

Cocheci va ocupa această funcție timp de patru luni. În acest interval, trebuie finalizate procedurile de selecție pentru ocuparea postului de director general al Societății de Transport Public Timișoara. În aceeași ședință, fostul director general provizoriu, Patriciu Rușeț, a fost numit director general adjunct provizoriu al societății.

„Absolvent al Facultății de Mecanică, Constantin Cocheci are experiență managerială în domeniul privat de peste 20 de ani, în cadrul unor companii din domeniile energiei și construcțiilor. De asemenea, Constantin Cocheci a fost director de operațiuni în cadrul companiei AEM și președinte al directoratului AEM S.A”, a precizat aceeași sursă.

About Post Author