Director nou la Aeroportul Internațional Timișoara. Dorel Grădinaru pleacă

Aeroportul Internațional

Aeroportul Internațional Timișoara începe anul 2022 cu un director nou. Mandatul lui Dorel Grădinaru nu a fost prelungit de consiliul de administrație. Din ianuarie, funcția va fi preluată de Daniel Stamatovici.

Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” s-a întrunit joi după-amiază și a decis schimbarea directorului general. Dorel Grădinaru va părăsi această funcție după aproape un an și jumătate, deși spune, la începutul lunii decembrie, că are o mulțime de motive pentru a-i fi prelungit mandatul.

Noul director, cu începere din ianuarie 2022, va fi Daniel Stamatovici. Acesta este, în prezent, director comercial la aeroport.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, îi ceruse lui Grădinaru o autoevaluare. Acesta anunțase că nu intenționează să renunțe la funcție. „După două încercări de convocare a Consiliului de Administrație al aeroportului, ședința CA nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, deși pe ordinea de zi se aflau, printre punctele de lucru, două subiecte relevante pentru managementul societății: numirea directorului general (…) Prin această stratagemă de neîndeplinire a condițiilor de cvorum se dorește readucerea la conducerea AIT a unui sistem de management incompetent, care a fost practicat înainte de venirea mea la conducerea aeroportului, o incompetență a vechii conduceri confirmată prin raportul Curții de Conturi (care poate fi consultat la cerere)”, susținea, în 20 decembrie, fostul director.

About Post Author