Direcția pentru Cultură Timiș are director nou. Sorin Predescu mai stă la Craiova

direcția pentru cultură

Chemată la Primăria Timișoara, Lelica Crișan a revenit, de miercuri, la șefia Biroului Eficientizare Energetică Blocuri. În aceste condiții, Direcția pentru Cultură Timiș are un nou director executiv temporar.

Lelica Crișan, șeful Biroului Eficientizare Energetică Blocuri din Primăria Timișoara, a fost detașată, la jumătatea lunii septembrie, director executiv la Direcția Județeană pentru Cultură Timiș. Sorin Predescu fusese mutat la Craiova, pentru „dinamizarea” activității. La finele săptămânii trecute, primarul Dominic Fritz solictaase revenirea pe CD Loga 1 a Lelicăi Crișan. „Primăria municipiului Timișoara are nevoie de Lelica Crișan în instituție, pentru a prezenta situația proiectelor de reabilitare energetică și stadiul de implementare a acestora. Trebuie să găsim și modalitatea de deblocare a lucrărilor în curs de finalizare, dar și a celor nefinalizate”, spunea edilul-șef.

În aceste condiții, detașarea Lelicăi Crișan la DJC Timiș s-a încheiat marți, 10 noiembrie. De miercuri, 11 noiembrie, postul de director executiv al instituției este ocupat, temporar, de Maria Tîrtea. Până acum, Tîrtea a fost consilier superior la departamentul Patrimoniu Imobil al DJC.

La Direcția pentru Cultură se află, în aceste zile, și Corpul de control al ministrului. Despre revenirea lui Sorin Predescu „la vatră” nu se știe încă nimic.

About Post Author