Din nou, alarmă falsă cu bombă la Liceul Gerhardinum. Același apelant

gerhardinum

Arhivă, Liceul Gerhardinum, Ianuarie 2022

Un apel venit luni după-amiază la 112 anunța amplasarea unei bombe la Liceul Gerhardinum. Clădirea a fost evacuată și a început căutarea dispozitivului. E a doua alarmă falsă din 2022 la această unitate de învățământ.

„Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat în Piața Regina Maria din municipiul Timișoara s-ar afla o bombă. Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate”, a transmis IPJ Timiș.

În urma verificărilor s-a stabilit că este o alarmă falsă. Au fost evacuate în jur de 50 de persoane. Apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, care urmează să fie amendat.

Este vora despre același adolescent care, în ianuarie, a anunțat o bombă la același liceu, dar și la magazinul Bega. El a fost amendat și atunci.

About Post Author