Amenințare cu bombă la Colegiul „Ana Aslan”

bombă

Colegiul Ana Aslan sursa foto: http://portal.isjtm.ro/

Încă o alertă cu bombă la un liceu din Timișoara și tot în centrul orașului. De această dată, este vorba despre o unitate de învățământ aflată lângă Palatul Administrativ.

Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați, marți, prin apel la 112, cu privire la faptul că în incinta liceului „Ana Aslan”, situat pe bd. Revoluției din 1989, s-ar afla o bombă.

„La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, jandarmi, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt”, transmite IPJ Timiș.

Au fost evacuate peste 450 de persoane. Polițiștii verifică imobilul și încearcă să-l găsească pe cel care a sunat la numărul de urgență. Vă reamintim, luni seară, o alertă similară a apărut la Liceul Gerhardinum, apelantul fiind un tânăr de 16 ani, cunoștință mai veche a polițiștilor.

Update: Cel care a sunat este acelasi adolescent, care va fi, din nou, amendat. IPJ Timiș spune că nu are o statistică în ceea ce-l privește. Băiatul este încă elev, deși a fost deja transferat disciplinar de la un liceu la altul.

About Post Author