Dezbatere publică pe bugetul Timișoarei. Unde și cum puteți face propuneri

Vreți să faceți adăugiri la bugetul local? Vreți să contestați vreuna dintre investițiile prevăzute? În 9 aprilie e programată dezbaterea publică și puteți să vă faceți cunoscută părerea până cu o zi înainte.

bugetul Timișoarei

Bugetul Timișoarei are, pentru prima dată, un… logo. „Inspirat din energia timișorenilor”, acesta este construit acum, spune actuala administrație, în funcție de nevoile de dezvoltare ale orașului, orientate spre cetățeni și spre cartiere.

„Bugetul Timișoarei pentru acest an este întemeiat pe următoarele principii: e al oamenilor din cartiere, crește calitatea vieții prin servicii de calitate și folosește șansa istorică a fondurilor europene. E orientat spre dezvoltarea Timișoarei în următoarea decadă. Bugetul total are 1,4 miliarde de lei, din care partea de funcționare reprezintă 55,9%, adică 787 de milioane de lei, iar bugetul de dezvoltare este de 620 de milioane de lei, reprezentând 44,1%”, transmite Direcția de Comunicare – Relaționare a PMT.

Detaliile despre felul în care a fost configurat bugetul pentru 2021 se găsesc aici. Tot pe această pagină, grație unui formulat special, puteți face, până în 8 aprilie, recomandări, sugestii sau contestații. Dezbaterea publică online este programată în 9 aprilie, de la ora 17. Cei care doresc să participe sunt rugați să comunice aici adresa de e-mail și recomandările lor.

About Post Author