Dezastru cu repetiție. Magazinul Profi din Peciu Nou a fost închis / FOTO

profi

Comisarii OPC au descins a doua oară în mai puțin de două luni la un supermarket Profi de lângă Timișoara. De această dată, l-au și închis, pentru că neregulile de astă-vară erau… la locul lor.

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au făcut din nou verificări la magazinul Profi Loco din Peciu Nou, doar pentru a constatat că situația de astă-vară nu a fost doar o întâmplare. Paleți cu apă minerală sau sucuri erau lăsați în aer liber, în curte, deși producătorul recomanda cu totul alte condiții de depozitare. Au fost găsite, de asemenea, produse alimentare expirate.

În august, inspectorii OPC au amendat supermarketul cu 40.000 de lei și au retras de la vânzare produse de 28.600 de lei. Tot atunci a fost închisăt temporar și zona de preparare a mâncării.

„Este inacceeptabil ce am găsit la Profi din Peciu Nou. Abateri constatate: nerespectare condiții păstrare – depozitare produse alimentare. A fost dată o sancțiune contravențională de 10.000 lei și a fost dispusă măsura complementară de închidere 6-12 luni, pentru abateri repetate”, a anunțat Mihai-Alin Gubandru, comisar-șef adjunct CJPC Timiș.

About Post Author